MaryLou Jewellery

 
 

Marie-Louise Joensen er smykkedesigneren bag MARYLOU JEWELLERY. 

Marie-Louise har haft en drøm om at blive guldsmed siden hun var helt ung. En ven af familien introducerede hende for branchen, og lærte hende nogle basisteknikker, som sidenhen udviklede sig via kurser og skolegang. 

 
 
2U1A9322.jpg

Marie-Louises smykkeerfaring startede i 9. klasse, hvor hun var i praktik hos en smykkebutik, som efterfølgende udviklede sig til et fast job.

Hun flyttede til London, hvor hun tog et kursus i vokstekniker. Efter hjemkomsten, søgte hun ind som Metalsmed på Københavns Tekniske skole, hvor hun efterfølgende tog Grundforløbet som Guldsmed på Guldsmedehøjskolen, som deler samme rammer som Metalsmedeuddannelsen. Under hendes tid på Grundforløbet, startede hun MARYLOU JEWELLERY op.

Hun tager løbende kurser for at dygtiggøre sig indenfor diverse tekniker, og for at udforske håndværket. 

Marie-Louise elsker at  mixe og matche smykker, hvilket gør, at der altid er en rød tråd forbundet mellem hendes designs. 

Hun arbejder udelukkende i ædle metaller, hvor hovedparten er recirkuleret14 & 18kt massiv guld, dog også i sølv på bestilling. Endvidere elsker hun at blande ædelstene i alle farver ind i sit arbejde. Hendes favoritter, er ubehandlede safirer fra Madagaskar, hvor hendes tætte samarbejde med leverandøren, sikrer ordentlige arbejdsforhold og håndtering af stenprocesserne.

Marie-Louise: 'Den største glæde ved mit arbejde, er at få lov til at skabe minder og forhåbentlig smykker, som kan gå i arv'.