MaryLou Jewellery

 
 

Marie-Louise Joensen er smykkedesigneren bag MARYLOU JEWELLERY. 

'“Jeg har haft en drøm om at blive guldsmed siden jeg var helt ung. En ven af familien introducerede mig for branchen, og lærte mig nogle basisteknikker, som sidenhen udviklede sig via kurser og skolegang”. 

 
 
2U1A9322.jpg

Jeg startede min smykkeerfaring i 9. klasse, hvor jeg var i praktik hos en smykkebutik, som efterfølgende udviklede sig til et fast job.

Jeg flyttede til London, hvor jeg tog et kursus i vokstekniker. Efter hjemkomsten, søgte jeg ind som Metalsmed på Københavns Tekniske skole, hvor jeg efterfølgende tog Grundforløbet som Guldsmed på Guldsmedehøjskolen, som deler samme rammer som Metalsmedeuddannelsen. Under min tid på Grundforløbet, startede jeg MARYLOU JEWELLERY op.

Jeg tager løbende kurser for at dygtiggøre mig indenfor diverse tekniker, og for at udforske håndværket. 

Jeg elsker at  mixe og matche smykker, hvilket gør, at der altid er en rød tråd forbundet mellem mine designs. 

Jeg arbejder udelukkende i ædle metaller, hvor hovedparten er recirkuleret14 & 18kt massiv guld, dog også i sølv på bestilling. Endvidere elsker jeg at blande ædelstene i alle farver ind i mit arbejde. Mine favoritter, er ubehandlede safirer fra Madagaskar, hvor mit tætte samarbejde med leverandøren, sikrer ordentlige arbejdsforhold og håndtering af stenprocesserne.

Den største glæde ved mit arbejde, er at få lov til at skabe minder og forhåbentlig smykker, som kan gå i arv.